Kyocera nyomtatók

KYOCERA Fleet Services (KFS) - Flottakezelés a felhőben


Flottakezelés a felhőben.

A KYOCERA Fleet Services egy hatékony, web alapú szolgáltatás az ügyfelek gépállományának távoli felügyeletére. Mivel a felhőben elérető, a KYOCERA Fleet Services lehetővé teszi cégek és technikusaik számára, hogy bárhonnan hozzájussanak eszközállapot adatokhoz, gyorsan és könnyen fedezzenek fel hibákat és reagáljanak is rájuk, valamint alapvető szerviz feladatokat végezzenek el távolról.

A hagyományos flottakezelő megoldásokkal szemben a KFS jóval túlmutat az egyszerű állapotfigyelésen és a legjobb megoldást nyújtja minden Kyocera eszköz számára. Mivel karbantartási műveletek végezhetőek el távolról, ez minden szerviz részleg számára hatékonyságnövekedést eredményez.

Szervizköltségek csökkenése a kevesebb kiszállás miatt, az ügyfél elégedettség növekedése a gyorsabb reakcióidő és gyorsabb hibaelhárítás miatt. Ez csak pár példa arra, amire a KFS hatékony megoldást nyújt.

Kiemelt funkciók
 

Eszköz értesítések – állapot változási értesítéseket kaphat e-mailben, így a technikusok még azelőtt elháríthatják a hibát, mielőtt a felhasználók egyáltalán észrevennék azt.

Kijelző képernyőmentés – Számítógépe segítségével valós időben megnézheti a gépek kijelzőjét, ezáltal távoli segítséget nyújthat, vagy hibákat háríthat el.

Műszerfal – Tekintse át teljes flottája állapotát egyetlen képernyőn! Gyorsan megállapíthatja ha valamelyik gép sürgős beavatkozást igényel és gyorsabban reagálhat bármilyen más, felmerülő hibára is.

Riportálás – Részletes riportokat kérhet eszközei állapotának és teljesítményének figyeléséhez.

Firmware frissítés – Az eszközök vezérlőszoftverének frissítése, valamint az új vezérlőszoftverek beszerzése egyaránt a felhőn át történhet.

Karbantartás és eszközbeállítások – Távolról elérheti az eszközök szervizmenüpontjait, valamint lehetőség van a távoli konfigurációra is.

Panel jegyzet – Szöveges értesítéseket jeleníthet meg az eszközök kijelzőjén a folyamatban levő műveletekről, módosításokról, így tájékoztatván a felhasználókat.