Kyocera nyomtatók

Amennyiben a szkennelés végén a készülék egy "Send Error" (magyarul: "Küldési hiba") kódot jelenít meg, az alábbi táblázatban találhat támpontokat a hiba feltárásához.

HibakódJelentés
1101 A megadott célállomás nem érhető el a hálózaton. Ellenőrizze, hogy a megadott IP cím vagy állomásnév helyesen lett-e beírva, valamint azt, hogy a célállomás valóban elérhető-e a hálózaton keresztül.
1102 Hitelesítési hiba. A megadott felhasználónév, jelszó és tartomány közül valamelyik nem helyes. Figyeljen arra, hogy az SMB protokoll nem engedi a szóköz, valamint az ékezetes karakterek használatát, de (sajnos) a Windows rendszerek hagyják, hogy ilyen karakterek is kerüljenek a felhasználónévbe, ez pedig ugyanezt a hibakódot fogja eredményezni.
1103 A megosztás nem érhető el. Nincs ilyen néven megosztott mappa.
1104 Nem lett megadva címzett (Scan-to-Email funkció). Akkor is ez a hibakód jelenik meg, ha a beírt e-mail cím formátuma helytelen.
1105 A használni kívánt protokoll (SMTP, SMB, FTP) nincs engedélyezve. A készülék webes felületén kapcsolja be.
1106 Nincs megadva az e-mail feladója (Scan-to-Email funkció).
210x Nem érhető el a túloldali gép. Ennek oka kereshető a helyi hálózaton, a külvilág felé kivezető routeren, de akár az internet-szolgáltató rendszerében is.
220x A túloldali gép nem válaszol. Sikerül elérni, de valamilyen oknál fogva nem küld válasz-csomagokat. Ezt okozhatja tűzfal, esetleg spam szűrő (Scan-to-Email esetében).
2204 A csatolt fájl meghaladta a méretkorlátot (Scan-to-Email).
9181 A dokumentum oldalszáma meghaladta a készülék által kezelt mennyiséget (általában 999 oldal).

Kapcsolódó elemek